đŸ€©Fantastisch!

We hebben het vragenformulier ontvangen.

Bedankt voor het invullen Ă©n toesturen van vragenformulier.
We gaan onze mouwen opstropen om jouw social media een spectaculaire lancering te geven.

Lees hieronder verder!

Wat gaan we doen?

Let’s get social🎉

In deze tijdlijn vertellen we je graag wat je aankomende 4 weken kunt verwachten. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het weten. Bel, WhatsApp of mail gerust.

Verwerking vragenformulier

Als alles goed is gegaan hebben we zojuist het vragenformulier (questionnaire) van je ontvangen. Wij verwerken de gegevens op werkdagen binnen 1 dag. Dat gaat snel dus!

Social media kanalen

We gaan de gekozen social media kanalen voor je activeren, instellen en volledig inrichten. Daarnaast koppelen we gelijk je Instagram account aan Meta. Dit neemt ongeveer 2 ĂĄ 3 dagen in beslag. Nadat het Facebook platform klaar is nodigen wij je direct uit om medebeheerder te worden.

Dashboard statistieken

Meten is weten, en dat doen we bij Socialburo graag met superhandige data. Je ontvang van ons een link (URL) waarmee je 24/7 statistieken van je social media kanalen kunt bekijken. De link is permanent. Sla de link dus goed op, bijvoorbeeld in je Bookmarks. Wil je je data even inzien? Klik op de link en je bent weer helemaal bij. Handige hé?!

Uitnodiging FeedHive

Voor het beheren van jouw social media kanalen werken wij samen met FeedHive. Dit is een professionele media tool waar we alle posts voor jouw kanalen inroosteren. Via e-mail ontvangt je een ‘Workspace’ uitnodiging om alle ingeplande posts te bekijken, aan te passen of misschien wel zelf een leuke post te plaatsen.

Content

We komen nu al snel dichterbij het allerleukste gedeelte. Samen gaan we sparren en bedenken wat we willen uitdragen naar de (toekomstige) volgers van jouw social media kanalen. We kijken hierbij naar posts voor op korte, middel en lange termijn. En? Heb je al inspiratie gekregen?

Beeldmateriaal

Als we weten wanneer en welke posts we gaan plaatsen op je kanalen is het tijd om beeldmateriaal te verzamelen. Het beeldmateriaal ontvangen we van jou, kopen we in bij Depositphoto of schieten we zelf op locatie.
Say Cheeeeese!

Pakkende teksten

Wat is goed beeldmateriaal zonder vlotte en pakkende tekst? Met jouw input over het onderwerp verzorgen wij de perfecte bijschrift die makkelijk leesbaar is en geen moeilijke woorden bevatten. 

#Hashtag onderzoek

Maar wat zijn dat dan? Hashtags? Hashtags op Instagram zijn als wegwijzers die ervoor zorgen dat meer mensen jouw foto’s en video’s vinden. Ze groeperen jouw berichten met andere over hetzelfde onderwerp. Dit maakt het makkelijker voor mensen die geĂŻnteresseerd zijn in wat jij deelt om jou te vinden. Kort gezegd, hashtags vergroten je zichtbaarheid en helpen je om een publiek te bereiken dat echt geĂŻnteresseerd is in jouw content. En laten we niet vergeten dat hashtags ook gewoon leuk kunnen zijn! Ze voegen een speels element toe aan je posts en kunnen jouw persoonlijke merk of humor weerspiegelen. Een slimme of unieke hashtag kan zelfs viraal gaan, waardoor jouw post extra aandacht krijgt.

Wij doen onderzoek naar de beste hashtags met de hoogste volume volgers. Deze hashtags kunnen we vervolgens plaatsen onder je posts op Instagram. #WeLikeHashtags

Basis invulling

We gaan een basis invulling op je tijdlijn plaatsen. Hou er rekening mee dat de eerste berichten op je tijdlijn een – soort van – visite kaartje zijn. Denk aan het laten zien van je logo, het bedrijf, de locatie, en de medewerkers (even voorstellen). Daarbij vertellen in de tekst wie jullie zijn, wat jullie doen en aanbieden. Hiermee zorgen we voor een perfecte eerste indruk en is dit belangrijk voor de branding van jullie merk.

Dan voor het echie!

Je sociale media platformen zijn klaar, het beeldmateriaal is verzameld en de teksten zijn geschreven. We gaan de eerste ‘Ă©chte’ posts plaatsen!

Zoals je in Stap 4 hebt kunnen lezen, plannen we in FeedHive je berichten. Dit doen we in het begin 2 weken, en later 4 weken vooruit. 

Eerste ambassadeurs

Bij een nieuw social media kanaal zien we vaak dat de eerste volgers medewerkers, familie, vrienden en bekenden zijn. Dat vinden we natuurlijk supertof. Deze personen zijn onze eerste ambassadeurs.
Welcome to the social-family!

Spread the word!
‘Houston we are ready for take-off’

 

Samen hebben we ervoor gezorgd dat bezoekers op jouw sociale media kanalen leuke berichten kunnen bekijken en lezen. Tijd om jouw social media kanalen onder de aandacht te brengen.

– Follow, like, share and win –

Geef ons je feedback?

Mogen wij een paar minuten van je tijd vragen?

Jouw mening is voor ons van onschatbare waarde. Met jouw input kunnen we onze website en questionnaire verder optimaliseren en jouw ervaring nog beter maken.

Hoe heb je het vragenformulier ervaren?

Klik op een smiley om verder te gaan