Dynamische content

Video's (shorts) ranken hoger op social media

Maak jij al gebruik van video op social media? Of laat jij enorme kansen liggen? Het is je vast opgevallen dat je steeds meer video’s ziet op je tijdlijn op Instagram, Facebook of Linkedin? En dat is niet voor niks. Video is de populairste groei hack op dit moment. Dus het is een goed idee om video op social media te delen als ondernemer.

En actie!

Wat is de kracht van video?

Je hebt vast wel eens gehoord dat een foto meer waard is dan honderd woorden, toch? Stel je dan eens voor wat een video waard is… dat moet wel een miljoen woorden zijn! Het is dé versneller voor het opbouwen van een band met je publiek, gebaseerd op kennis, sympathie en vertrouwen. Daarom is video op social media zo’n onmisbaar hulpmiddel in je marketing arsenaal.

Video laat je verhaal met gemak leven. Het geeft je bedrijf een gezicht, zorgt voor een persoonlijke connectie en het trekt de aandacht in die drukke tijdlijn. En weet je wat het beste is? Het bereik van je boodschap wordt met een video flink vergroot. Kort gezegd, een video op social media is een ticket naar succes. Verken de kracht van video en laat je merk stralen.

De weg naar succes!

Gebruik video shorts op je kanalen

Stap in de snelle wereld van korte video’s op social media! Het voordeel? Je bent meteen tot de kern. In slechts een paar seconden kun je een boodschap overbrengen, een product laten zien of gewoon een lach op iemand zijn gezicht toveren. De gebruiker hoeft niet lang te wachten om te begrijpen waar het over gaat, wat resulteert in een grotere kans dat je video tot het einde bekeken wordt. Korte video’s zijn ook perfect voor die momenten tussendoor, wanneer je volgers even snel door hun feed scrollen terwijl ze wachten op de bus.

Bovendien zijn korte video’s ideaal voor het verbeteren van je online zichtbaarheid. Met het juiste gebruik van hashtags en relevante trefwoorden, kun je jouw SEO een flinke boost geven. En laten we niet vergeten dat deze snackable content geweldig is voor het delen, waardoor je bereik nog verder wordt vergroot. Of je nu op zoek bent naar een manier om je merk snel en effectief onder de aandacht te brengen, of gewoon je volgers wilt vermaken, korte video’s zijn de weg naar succes!

Voorbeeld videoshorts

2 Video's
Speel video

Deel informatie

Lange video content gebruiken

Maar laten we ook de voordelen van lange video’s niet vergeten. In tegenstelling tot korte video’s, geven lange video’s je de ruimte om dieper in te gaan op een onderwerp, een verhaal te vertellen, of complexere informatie te delen. Ze zijn ideaal voor tutorials, interviews of documentaires. Met lange video’s creëer je een intensere band met je volgers omdat ze meer betrokkenheid vragen. Dit kan leiden tot een sterkere loyaliteit en een diepere connectie met jou of je merk.

  • Video short €249

    Exclusief btw

Tot 60 seconden.

Levering gemiddeld 2-3 weken

  • Video lang Op aanvraag

    Exclusief btw

Vanaf 60 seconden.

Levering gemiddeld 4-6 weken